3 ιδανικές στάσεις για… πρωινό ξύπνημα!

3 ιδανικές στάσεις για... πρωινό ξύπνημα!

e1

Εάν δεν είσαι αυτό που λέμε «πρωινός τύπος», δες παρακάτω τις τρεις στάσεις που θα σε κάνουν να λατρέψεις το πρωινό σεξ!

1. Το «κουτάλι»

e2

Είναι η στάση που θα σας βολέψει και τους δύο ειδικά σε περίπτωση που συνηθίζετε να κοιμάστε αγκαλιά. Κι αυτό, γιατί δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλές κινήσεις, πέρα από τις βασικές.

2. «Βάλε πλάτη»

Στάση στην οποία εσύ μπορείς παράλληλα να ξεκουράζεσαι, αφού δεν απαιτείται πολύς κόπος από την πλευρά σου. Μένεις ξαπλωμένη ανάσκελα και υψώνεις τα πόδια σου κλειστά, ώστε οι φτέρνες σου να ακουμπήσουν το στήθος του συντρόφου σου. Αυτός παίρνει θέση στα γόνατα. Ιδανική σε περίπτωση που νυστάζεις και θέλεις να κοιμηθείς λίγο ακόμα. Δύο σε ένα…

3. «Μπανάκι μανάκι»

e3

Και σε αυτη την περίπτωση, συνδυάζεις την ευχαρίστησή σου με την καθαριότητα. Αντί να κάνεις πρώτα το ένα και μετά το άλλο (με όποια σειρά θέλεις εσύ), μπαiνετε στο ντους και παράλληλα με το πρωινό σας μπανάκι, απολαμβάνετε και το σεξ. Ορθιοι και οι δύο, πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφό σου να κρατά ψηλά το ένα σου πόδι για καλύτερη διείσδυση. Προσοχή: Μην γλιστρήσετε από τις σαπουνάδες και το νερό!

Πηγή: boro.gr