35χρονος συνελήφθη για υπόθεση ληστείας περιπτέρου στην Λάρνακα

35χρονος συνελήφθη για υπόθεση ληστείας περιπτέρου στην Λάρνακα

listia

Συνελήφθη 35χρονος σε σχέση με υπόθεση ληστείας σε περίπτερο στην επαρχία Αμμοχώστου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 15ηςΑυγούστου.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι σχετικά με  διερευνώμενη υπόθεση ληστείας σε περίπτερο στην επαρχία Αμμοχώστου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον προσώπου ηλικίας 35 χρόνων και συνελήφθηκε, βάσει δικαστικού εντάλματος, στις  6:10 χθες το απόγευμα, στη Λάρνακα.

Ο 35χρονος τέθηκε υπό κράτηση και το ΤΑΕ Αμμοχώστου εξετάζει την υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση στις 15 Αυγούστου, στις 5 το πρωί, ο 24χρονος υπάλληλος του περιπτέρου, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στις 4.30πμ δύο άγνωστα πρόσωπα που φορούσαν κουκούλες μπήκαν στο περίπτερο. Ο ένας προέταξε πιστόλι εναντίον του υπαλλήλου, ενώ ο άλλος τον ψέκασε με σπρέι.

Ακολούθως οι δύο ληστές απέσπασαν από το ταμείο 1.200 ευρώ σε μετρητά και απομακρύνθηκαν. Κατά την έξοδό τους από το περίπτερο, οι δύο καταδιώχθηκαν τόσο από τον υπάλληλο, όσο και από πελάτες του περιπτέρου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί ο ένας εκ των δραστών. Πρόκειται για 29χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος και συνελήφθη από την Αστυνομία που έφθασε στο σημείο. Το όπλο εντοπίστηκε έξω από το περίπτερο και σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για αεροβόλο πιστόλι.

Πηγή: larnakaonline.com.cy