39χρονος Γεωργιανός -Πέθανε μόνος του πάνω στα βουνά

By Andreas Andreou — August 30, 2017

bouna

Στον Ελληνοπόντιο Διονίδη Καμινίδη, από τη Γεωργία, κάτοικο Πάφου, πιστεύει η Αστυνομία ότι ανήκει το σκελετωμένο πτώμα που εντοπίστηκε από κυνηγούς την περασμένη Κυριακή στα βουνά της Βαβατσινιάς, στην ορεινή Λάρνακα.

Το κρανίο και τα οστά μεταφέρθηκαν στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για εξετάσεις DNA, προκειμένου να εξακριβωθεί κι επίσημα η ταυτότητα του νεκρού, ο οποίος είχε καταγγελθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τον Απρίλιο του 2015. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο αδελφός του Καμινίδη, ο 39χρονος, τότε, Διονίδης είχε μεταβεί στην ορεινή Λάρνακα για άγνωστο λόγο κι έχασε τον προσανατολισμό του.

Δύο μέρες προτού ο αδελφός του καταγγείλει την εξαφάνισή του, ο Καμινίδης επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον αδελφό του, αναφέροντάς του ότι είχε χαθεί στα βουνά της περιοχής και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Για δύο μέρες ο αδελφός του τον αναζητούσε πάνω στα βουνά χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού το κινητό τηλέφωνο του 39χρονου ήταν απενεργοποιημένο.

Ως εκ τούτου, στις 28 Απριλίου 2015 ο αδελφός του αναγκάστηκε να καταγγείλει την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Έκτοτε τα ίχνη του Διονίδη Καμινίδη χάθηκαν. Σύμφωνα με αστυνομικό εκπρόσωπο, το συγκεκριμένο άτομο ήταν χρήστης ναρκωτικών και είχε απασχολήσει την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων. Δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική πράξη και ο θάνατός του μάλλον προήλθε από φυσικά αίτια, κι ενώ ο 39χρονος περιπλανιόταν για μέρες ολόκληρες στα βουνά της περιοχής.

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar