Α.Κυπριανού: Ανοίγει σύντομα το κεφάλαιο Νίκος Κατσουρίδης

Α.Κυπριανού: Ανοίγει σύντομα το κεφάλαιο Νίκος Κατσουρίδης

and

Διάσκεψη τύπου με αντικείμενο τις αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου όσον αφορά την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του ΑΚΕΛ, παρέθεσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Άντρος Κυπριανού.

Αλλαγές σε τρεις κατευθύνσεις

Στο πλαίσιο της συζήτησης του Πολιτικού Γραφείου για την αναδιοργάνωση και εκσυγχρονισμό του Κόμματος και στη συνέχεια στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος με βάση τις προτάσεις που κατατέθηκαν ενώπιον της, αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές επεξεργασίες αναδιοργάνωσης σε τρεις κατευθύνσεις:

  • Βελτίωση της λειτουργίας και της αποτελεσματικότητας του Κόμματος
  • Έγκαιρη και ολοκληρωμένη παραγωγή πολιτικών θέσεων για όλα τα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία
  • Άνοιγμα του κόμματος προς την κοινωνία

Σύντομα ανοίγει το κεφάλαιο Νίκος Κατσουρίδης
Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της επανεξέτασης του καθεστώτος της κομματικής ιδιότητας του Νίκου Κατσουρίδη, ανέφερε ότι το κεφάλαιο αυτό θα ανοίξει σύντομα στο ΑΚΕΛ, όπως είχε συμφωνηθεί κατά την προεκλογική περίοδο, προκειμένου ο Νίκος Κατσουρίδης, να συμμετάσχει ενεργά στην υποστήριξη της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά.  «Έχουμε πει προεκλογικά ότι θα μας απασχολήσει μετεκλογικά και θα μας απασχολήσει σύντομα», υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Τελευταία θητεία
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να επαναδιεκδικήσει για τρίτη θητεία την θέση του γενικού γραμματέα του ΑΚΕΛ, ο ίδιος δήλωσε ότι αυτό που ισχύει είναι αυτό που δήλωσε και ο ίδιος δημόσια για το ότι η τρέχουσα θητεία είναι και η τελευταία του.

Πηγή: philenews