ΑΕΚ: Αποχωρεί ο Ιδιάκεθ και όχι μόνο!

ΑΕΚ: Αποχωρεί ο Ιδιάκεθ και όχι μόνο!

Μετά την κατάκτηση κυπέλλου απ’ την ΑΕΚ, οι εξελίξεις τρέχουν στην ομάδα. Εξελίξεις που αφορούν όλα τα επίπεδα με τον Ιμάνολ Ιδιάκεθ ναι είναι στην έξοδο. Παράλληλα πέραν απ’ τον Ιδιάκεθ την έξοδο θα δει και ο Χουάν Πάμπλο.

b_imanol (1)

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας παρά το γεγονός πως οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου. Μάλιστα η απόφαση ανήκει καθαρά στον ίδιο και όχι στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αντρές Μουρίγιο. Κάπως έτσι η πρώτη δουλειά του Μουρίγιο είναι η εξεύρεση του νέου τεχνικού της ΑΕΚ.

Απ’ την άλλη ο Χουάν Πάμπλο επίσης θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Ισπανός κίπερ ο οποίος βαδίζει προς τα 40 του δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Πρόσφερε αρκετά και κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο του κυπέλλου. Μάλιστα ο ίδιος θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο αν και αυτό θα γίνει σε άλλη ομάδα και όχι στην ΑΕΚ. Ταυτόχρονα υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν πως και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης θα αποτελέσει παρελθόν χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται από κάπου.

Ο Μουρίγιο μπήκε με μιας στα βαθιά καθώς από νωρίς καλείται να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα. Πρώτο κεφάλαιο είναι αυτό του προπονητή, ενώ παράλληλα και η ενίσχυση πρέπει να έρθει.

 

24sports cy