ΑΕΚ: Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Κύπρο ο νέος τεχνικός των κιτρινοπράσινων

ΑΕΚ: Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Κύπρο ο νέος τεχνικός των κιτρινοπράσινων

Με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να έχει οριστεί στις 20 Ιουνίου και με λιγότερο από ένα δεκαήμερο να απέχει από την ημερομηνία αυτή, πλέον η κλεψύδρα αδειάζει, την ίδια ώρα που οι μπαταρίες εξακολουθούν να γεμίζουν. Μια εξέλιξη που φανερώνει το γεγονός ότι πλέον οι Λαρνακείς μετρούν αντίστροφα για την έναρξη μιας σεζόν που θα τους βρει να υπερασπίζονται τον τίτλο του κυπελλούχου, είναι η επικείμενη άφιξη του Άντονι Ιραόλα για πρώτη φορά στο νησί.

b_antoni_iraola

Ως γνωστόν, ο Βάσκος αποτελεί τον εκλεκτό του Άντερ Μουρίγιο ώστε να παραλάβει την σκυτάλη από τον Ιμανόλ Ιδιακέθ, ο οποίος ακολούθησε το αντίθετο μονοπάτι, δηλαδή του επαναπατρισμού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο και νυν τεχνικός των κιτρινοπράσινων της Λάρνακας, εκτιμάται ότι θα αφιχθεί στην Κύπρο στα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας ώστε να προσαρμοστεί στο νησί και να αρχίσει να σηκώνει μανίκια.

Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία και να εξοικειωθεί με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες θα στηθεί η ΑΕΚ της νέας περιόδου, αλλά και να μελετήσει σε περισσότερο βάθος τις μονάδες που υπάρχουν στο ρόστερ. Σαφέστατα ο Άντονι Ιραόλα έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση αλλά και πολλές ώρες μελέτης καθώς το νέο αυτό κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, συνοδεύεται από υψηλές προσδοκίες οι οποίες ξεκινούν με την προσπάθεια επιστροφής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

 

24sports cy