ΑΕΚ: Εξαντλείται η υπομονή. Ο χρόνος παύει να είναι πολυτέλεια

ΑΕΚ: Εξαντλείται η υπομονή. Ο χρόνος παύει να είναι πολυτέλεια

Το γεγονός ότι ο Τόνιο Ραμίρες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Άντερ Μουρίγιο για τη θέση του τερματοφύλακα δεν αποτελεί μυστικό. Ο Βάσκος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προσέγγισε τον πρώην ώστε να γίνει νυν, ωστόσο παρατηρείται μια σημαντική χρονική καθυστέρηση η οποία δεν επιτρέπει στο σημαντικό κεφάλαιο κάτω από τα δοκάρια, να κλείσει.

Η απόκτηση του ταλαντούχου Ανδρέα Χριστοδούλου ήταν μια κίνηση για το παρόν, αλλά πολύ περισσότερο το μέλλον και έτσι παρά το θετικό της πρόσημο, δεν μπορεί να λογιστεί ως ενίσχυση πρώτης γραμμής. Ο Άντερ Μουρίγιο γνωρίζει ότι ο Τόνιο Ραμίρες δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως επίσης γνωρίζει ότι ο συμπατριώτης του τερματοφύλακας επιθυμεί να μετακινηθεί σε ομάδα που θα του επιτρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρόλ’ αυτά στη μέση υπάρχει ένα ποσό της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ, μέρος του οποίου επιθυμεί να διεκδικήσει ο πρώην τερματοφύλακας των κιτρινοπράσινων και αυτό μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Το σίγουρο είναι ότι η κλεψύδρα όλο και αδειάζει και παρόλο που ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν περιθώρια ευελιξίας και υπομονή, ήδη ο Άντερ Μουρίγιο μελετά το σχέδιο βήτα.

Η διαδοχή του Πάμπλο Κολίνας είναι μια σημαντική εκκρεμότητα και προκύπτει η ανάγκη αντικατάστασης ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει βασικό και πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

 

24sports cy