ΑΕΚ: Η στιγμή της απονομής

ΑΕΚ: Η στιγμή της απονομής

Η ΑΕΚ κατάφερε με παλικαρίσιο τρόπο να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και μέσα σε τρία λεπτά κατάφερε να φέρει πάνω κάτω και με δυο τέρματα να πάρει το κύπελλο. Ο Φλοριάν ανακηρύχθηκε ως MVP μιας και έδωσε σύνθημα ανατροπής με το τέρμα του, ενώ ο Ακοράν έγραψε το 2-1.

Με το τέλος του αγώνα οι παίκτες της ΑΕΚ, το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Ο Ρόκα μαζί με τον Ιδιάκεθ έτρεχαν στο γήπεδο πέρα δώθε, ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ φώναζαν το σύνθημα «Σήκωσε το τρόπαιο ψηλά Καταλά». Στιγμές οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στον κάθε ποδοσφαιριστή, στον κάθε φίλαθλο και στον κάθε άνθρωπο στο οικοδόμημα της ΑΕΚ.

Ιδιαίτερη στιγμή, για τον πρόεδρος της ομάδας, Άντρο Καραπατάκη, ήταν όταν οι φίλοι της ομάδας φώναξαν «είναι τρελός ο πρόεδρος» δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως εκτιμούν την προσπάθεια του Δ.Σ. για επιτυχίες.

Η προσπάθεια τεσσάρων χρόνων απόδωσε καρπούς και στην ΑΕΚ το χάρηκαν όσο κανείς άλλος. Ήθελαν το κύπελλο, το πίστεψαν, το πάλεψαν και το κέρδισαν με παλικαρίσιο τρόπο.

 

24sports cy