ΑΕΚ: Μεταγραφές; Κανένα άγχος

ΑΕΚ: Μεταγραφές; Κανένα άγχος

Μπορεί από πλευράς του κόσμου της ΑΕΚ να υπάρχει ανησυχία και αγωνία για το πώς θα στελεχωθεί η ομάδα της Λάρνακας φέτος, ωστόσο χρόνος υπάρχει, τουλάχιστον περισσότερος σε σχέση με πέρσι. Στις 20 Ιουνίου θα αρχίσει επίσημα η προετοιμασία της ΑΕΚ και στις 4 Ιουλίου αναχωρεί η αποστολή για Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

b_murillo_1

Η πόρτα της εξόδου άνοιξε και από αυτήν πέρασαν οι Κολίνας, Γιωργαλλίδης, Μαλόκου, Πάνκοφ και Νέλσον, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι η πεντάδα αυτή δεν θα είναι η μόνη που δεν θα φορέσει την κιτρινοπράσινη φανέλα τη νέα σεζόν. Για την ΑΕΚ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για το που πρέπει να ενισχυθεί, ενώ προτεραιότητα έχει δοθεί στον «άσσο», με τον Μουρίγιο να είναι σε αναμονή για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση Τόνιο.

Από την άλλη, ο Νέστορας Μυτίδης παρουσιάζει ξανά τάσεις φυγής και «παίζει» δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ, ενώ σε ότι αφορά τον Κύπριο Θωμά Ιωάννου που αγωνιζόταν πέρσι δανεικός στη Δόξα, όπως φαίνεται θα ακολουθήσει την ομάδα της Λάρνακας στην προετοιμασία και εκεί θα αξιολογηθεί για να δουν τι μέλλει γενέσθαι. Για το θέμα του νεαρού ενδιαφέρεται ζεστά η ομάδα της Κατωκοπιάς και περιμένει…στη γωνία να προκύψουν εξελίξεις, όπως λέχθηκε και δια στόματος Αντιπορέδρου της Δόξας νωρίτερα.

 

24SPORTS CY