ΑΕΚ: Το καλοκαίρι των μεγάλων αποφάσεων

ΑΕΚ: Το καλοκαίρι των μεγάλων αποφάσεων

Παρόλο που ο μεγάλος φετινός στόχος που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαντάζει ανέφικτος, η ΑΕΚ έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί ότι μπορεί να σώσει άλλη μια χρονιά που ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες. Οι Λαρνακείς είδαν την ευρωπαϊκή τους πορεία να τερματίζεται για δεύτερη φορά στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από μια ανώτερη ομάδα και κάπου εκεί μεγάλωσε και η δίψα διάκρισης εντός συνόρων.

b_karapatakis

Η παρουσία στην ημιτελική φάση του κυπέλλου για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μετά τον περσινό αποκλεισμό στην προημιτελική φάση, δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να επαναλάβει το κατόρθωμα της διετίας 2003-2004 όταν είχε επικρατήσει με 2-1 της ΑΕΛ στον τελικό της διοργάνωσης. Η συνέχιση της παρουσίας στα κύπελλα Ευρώπης φαίνεται να συνεχίζεται, ωστόσο αυτή από μόνη της δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τη χρονιά ως επιτυχημένη.

Ανάλογα με το ταμείο στο τέλος της σεζόν, θα δρομολογηθούν εξελίξεις

Ανάλογα με το ταμείο στο τέλος της σεζόν, θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Η αμφισβήτηση προς τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος διατυπώθηκε και φέτος από τους φίλους των κιτρινοπράσινων, με την κριτική αυτή πότε να είναι αποθεωτική και πότε μηδενιστική. Αναμφίβολα εάν η ΑΕΚ μείνει χωρίς χειροπιαστή διάκριση στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του ισπανικού μοντέλου, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα τάξη πραγμάτων.

 

24sports cy