ΑΕΚ: Το πρώτο πλήγμα και η εκδίκηση

ΑΕΚ: Το πρώτο πλήγμα και η εκδίκηση

Απόλυτη ισορροπία χαρακτηρίζει τους τρεις αγώνες που έγιναν ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα στην «Αρένα» από τις 3 Ιανουαρίου 2017 και έπειτα. Η φετινή μονομαχία των δύο ομάδων στην νέα έδρα των κιτρινοπράσινων έφερε συνθηκολόγηση με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να ισοφαρίζει σε 1-1 το προβάδισμα που είχε πάρει ο αντίπαλος και το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιακέθ να πιέζει μέχρι τέλους για την ολική ανατροπή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

b_arena_goal_aek

Η πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων στην «Αρένα» έγινε στις αρχές του 2017 και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου με τους Λαρνακείς να γνωρίζουν την πρώτη ήττα στην έδρα τους. Μόλις στο 24ο λεπτό του αγώνα που εντάχθηκε στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του περσινού μαραθωνίου, το σκορ βρισκόταν στο 0-3 και η προσπάθεια της ΑΕΚ έφερε απλά τη μείωση του σκορ σε 1-3.

Η εκδίκηση ήρθε τρεις μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου 2017, όταν οι κιτρινοπράσινοι υποδέχθηκαν την ομάδα της Λεμεσού στα πλαίσια της δεύτερη φάσης του πρωταθλήματος. Ο Ακοράν Ρέγιες έδρασε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης δίνοντας και το τρίποντο αλλά και την ικανοποίηση της απάντησης στη λεμεσιανή ομάδα, για την ήττα που προηγήθηκε.

Η τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του φετινού μαραθωνίου φέρνει την ομάδα της Λάρνακας σε θέση γηπεδούχου απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα με κίνητρο την επικράτηση που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τριάδας.

 

24SPORTS CY