ΑΕΚ: Ξέπλυνε την πεντάρα με… πεντάρα

ΑΕΚ: Ξέπλυνε την πεντάρα με... πεντάρα

Στο πίσω μέρος του μυαλού των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ήταν χθες το βράδυ η βαριά ήττα του πρώτου γύρου, η οποία έφερε όλο το οικοδόμημα των κιτρινοπράσινων σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Το κοντέρ σταμάτησε στα πέντε γκολ τα οποία ισοφάρισαν το παθητικό του αγώνα που έγινε στο ΓΣΠ και μάλλον όχι τυχαία, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ, έδειχναν ικανοί να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή.

b_aek_omonoia

Ο Φλοριάν Τολεμές έβαλε τις βάσεις για τη σπουδαία επικράτηση αλλά αυτήν τη φορά δεν ήταν μόνο, έχοντας την συμπαράσταση της ισπανικής τριπλέτας των Τομάς, Λαρένα και Ακοράν. Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων ζωγράφισε για άλλη μια φορά στον καμβά της «Αρένας» μη επιτρέποντας να φανούν οι απουσίες των Τέτε, Μουρίγιο και Χέφελ, οι οποίοι θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και φανέλα βασικού ωστόσο κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Η χθεσινή ΑΕΚ δεν πρόσφερε απλώς απλόχερα χαρά στον κόσμο της, αλλά παράλληλα έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

Η χθεσινή ΑΕΚ δεν πρόσφερε απλώς απλόχερα χαρά στον κόσμο της, αλλά παράλληλα έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει στρέψει την ακίδα προς τους δύο εγχώριους τίτλους. Με όπλο την ομοιογένεια την οποίαν θα ζήλευε κάθε άλλη κυπριακή ομάδα, το πρότζεκτ που βαδίζει στον τέταρτο χρόνο υλοποίησής του, φαίνεται να έχει τη δυναμική να φτάσει μέχρι τέλους και να κόψει το νήμα, κάτι που δεν έκανε στο πρόσφατο παρελθόν.

Το δε βατό πρόγραμμα μέχρι την έξοδο στην Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ στις 20 Δεκεμβρίου, επιτρέπει στους κιτρινοπράσινους και να διατηρήσουν την πρωτοπορία και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες που θα προκύψουν από τους άμεσους διώκτες τους.

 

24sports cy