ΑΕΛ: Δεν ξεκαθαρίζει το σκηνικό με Ανδρέα Σοφοκλέους

ΑΕΛ: Δεν ξεκαθαρίζει το σκηνικό με Ανδρέα Σοφοκλέους

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που υπάρχουν ο Ανδρέας Σοφοκλέους φαίνεται να είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από το Σωματείο της ΑΕΛ, όχι απαραίτητα όμως από την Προεδρεία της Εταιρίας και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για το συγκεκριμένο θέμα το τοπίο είναι θολό.

b_b_61

Αυτό που ισχύει σ’ αυτό το θέμα είναι ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΑΕΛ δεν φαίνεται να έχει πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις για το αν τελικά αποχωρεί ή όχι, αλλά ούτε και οι προθέσεις του ξεκαθαρίζουν για το τι μέλει γενέσθαι.

Υπάρχει η άποψη ότι ο νυν πρόεδρος δεν το κουνάει από το πηδάλιο, είτε για λόγους οικονομικούς είτε ακόμη και λόγω της δυναμικής που θα αποκτήσει η ομάδα όταν υλοποιηθεί το θέμα του γηπεδικού. Ωστόσο, υπάρχει και ο κορεσμός. Ο Ανδρέας Σοφοκλεόυς είναι χρόνια στο πηδάλιο της ομάδας και έχει δεχθεί κατά καιρούς σφοδρές επιθέσεις από τους οπαδούς της ομάδας να αποχωρήσει κυρίως για την αγωνιστική πορεία της.

Καταληκτικά, δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα σίγουρο στην περίπτωση της ΑΕΛ για το θέμα της Προεδρίας, καθώς ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

 

24sports cy