ΑΕΛ: Γκαμπιονέτα ο εκλεκτός για την επίθεση!

ΑΕΛ: Γκαμπιονέτα ο εκλεκτός για την επίθεση!

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ντενίλσον Γκαμπιονέτα, είναι ο εκλεκτός του Μπρούνο Μπαλταζάρ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΛ.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών και όλα δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφική προσθήκη της ομάδας της Λεμεσού.

Ο Γκαμπιονέτα είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1.78. Η φυσική του θέση είναι στο αριστερό φτερό όμως μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο δεξί φτερό όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι ένας πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Το τελευταίο ενάμισι χρόνο αγωνιζόταν στην κινέζικη Χαντζχού, με την οποία κατέγραψε 53 συμμετοχές και 10 γκολ. Ο Γκαμπιονέτα αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη 2η κατηγορία της Ιταλίας, φορώντας τις φανέλες της Τορίνο, της Σαλερνιτάνα και της Κροτόνε.