ΑΕΛ: «Ο Αντρέας Σοφοκλέους δεν θα συμμετέχει στο νέο συμβούλιο του σωματείου»

ΑΕΛ: «Ο Αντρέας Σοφοκλέους δεν θα συμμετέχει στο νέο συμβούλιο του σωματείου»

Αντιπροσωπεία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ συναντήθηκε βράδυ της Πέμπτης (08/03) με τον πρόεδρο της ομάδας της Λεμεσού, Αντρέα Σοφοκλέους. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στα διοικητικά και γίνεται πλήρης ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν.
cache_846x3000_Analog_medium_313628_204431_932018

Η ανακοίνωση:
«Η συνάντηση με τον Αντρέα Σοφοκλέους έγινε σε θετικό κλίμα και ΟΛΟΙ αποφασίσαμε πως τα πάντα θα γίνουν για το καλό της Α.Ε.Λ. Στόχος όλων μας να υπάρξει μια ομαλή λύση που δεν θα δημιουργήσει επιπλέον συγκρούσεις μέσα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ.

Ο Σύνδεσμος πληροφορήθηκε από τον Αντρέα Σοφοκλέους για τη μέχρι στιγμής οικονομική κατάσταση της εταιρείας και του σωματείου, αλλά και για τις μηνιαίες υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακόμη συζητήθηκαν τα όποια λάθη θεωρούμε ότι έγιναν εκ μέρους του και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα για τη σημερινή μας εικόνα. Το μέλλον για την εταιρεία δεν έχει ακόμη αποφασιστεί παρόλο που ο κύκλος του προέδρου θεωρείται κλειστός και συμπληρωμένος.

Στο θέμα του σωματείου ενημερώνουμε ότι η γενική συνέλευση της 1ης Ιουνίου θα είναι καταστατική, ενημερωτική, αλλά και εκλογική. Στη Συνέλευση θα παρουσιαστούν οι οικονομικές καταστάσεις της ποδοσφαιρικής εταιρείας και του σωματείου και θα φέρουν την υπογραφή ανεξάρτητου ελεγκτή. Ο Αντρέας Σοφοκλέους ΔΕΝ θα συμμετέχει στο νέο συμβούλιο του σωματείου που θα εκλεγεί την ημέρα της συνέλευσης.

Ζητούμε από τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να εγγραφεί σαν μέλος στο σωματείο και να αναλάβει τις ευθύνες του ως αγνός υποστηρικτής. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ιστορικές για αυτό απαιτούν πράξεις και πρέπει να τύχουν σοβαρής αντιμετώπισης.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να ορθώσει το ανάστημα του, να συσπειρωθεί γύρω από το σύνδεσμο και να είναι έτοιμος για δράση. Όποιος πλέον θέλει να ονομάζεται ΑΕΛΙΣΤΑΣ είναι υπόχρεος να δώσει το παρόν του στη γενική συνέλευση και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες συνελεύσεις αφού θα είναι και εκλογική και συνάμα θα επαναφέρει το σωματείο σε λειτουργία. Ας βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας για να παραδώσουμε στα παιδία μας τις ίδιες ΑΕΛΙΣΤΙΚΕΣ αξίες και ιδανικά που παραλάβαμε και εμείς!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».