ΑΕΛ: Συνεχίζει με Κέρκεζ

ΑΕΛ: Συνεχίζει με Κέρκεζ

Η ομάδα της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου ενημερώνει πως ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα προπονητή, προς αντικατάσταση του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Μπαλταζάρ και τους δύο βοηθούς του στην ομάδα.

b_saki3411_1

Αναλυτικά:

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητη κ. Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σοφοκλέους και του ανακοίνωσε την απόφαση του για να αποχωρήσει ύστερα από το αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα, αναλαμβάνοντας έτσι την ευθύνη.

Η ΑΕΛ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς προς τον κ. Μπαλταζάρ για την προσπάθεια που κατέβαλε όσο διάστημα βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας. Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προς τους δυο βοηθούς του κ. Γκιγέρμε Ράμος και κ. Έντι Καρντόσο που επίσης αποχωρούν.

Ευχόμαστε και στους τρεις ότι καλύτερο στη ζωή τους και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο Πρόεδρος κ. Σοφοκλέους μετά από συνάντηση αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της ποδοσφαιρικής ομάδας ανδρών στον κ. Ντούσαν Κέρκεζ πρώην αρχηγό και μέχρι πρόσφατα τεχνικό της ομάδας μας U19. Ευχόμαστε στον κ. Κέρκεζ κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει από σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ