ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έκλεψαν αποσκευές από γυναίκα – Δεν την πίστευε κανείς αρχικά – Τους έπεισε να δουν τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

By Andreas Andreou — August 31, 2017

aposkeves-770x470

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησε, γυναίκα η οποία πρόσφατα ταξίδεψε και επέστρεψε στην Κύπρο από το Αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Όπως αναφέρει η ίδια η γυναίκα η οποία όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, την ημέρα που επέστρεψε στην Κύπρο, κι ενώ περίμενε την αποσκευή της στην αίθουσα αφίξεων, αυτή δεν ήρθε ποτέ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι, ενώ την είχε δει στον ιμάντα να έρχεται προς το μέρος της, τελικά αυτή δεν έφτασε ποτέ κοντά της, αφού μια άλλη γυναίκα φέρεται να την άρπαξε. Η ίδια αναγνώρισε την αποσκευή της, αφού της είχε τοποθετήσει διακριτικά για να μπορεί να την ξεχωρίζει.

Ωστόσο, όταν παραπονέθηκε στους αρμοδίους για το θέμα, αυτοί αρχικά δεν την πίστεψαν, αναφέροντας της μάλιστα ότι, τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν στο αεροδρόμιο, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της.

Τελικά, μετά από δύο μέρες απ’ όπου έγινε το περιστατικό, είδαν από τις κάμερες ασφαλείας ότι όντως η βαλίτσα βγήκε από τον ιμάντα, και ότι την πήρε μια άγνωστη γυναίκα.

Όπως σημειώνει ωστόσο η παραπονούμενη, η γυναίκα που πήρε την τσάντα της, σίγουρα την έκλεψε, αφού καμιά αποσκευή δεν έμεινε στον ιμάντα.

Προβάλλοντας δημόσια το δυσάρεστο γεγονός που έζησε στο αεροδρόμιο, η ίδια θέλησε να προειδοποιήσει τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός σε τέτοιους χώρους και ειδικά με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar