Αερ. Λάρνακας: Επ’ αόριστον απεργία για οδηγούς ταξί

Αερ. Λάρνακας: Επ’ αόριστον απεργία για οδηγούς ταξί

taxi

Σε επ’ αόριστον απεργία αποφάσισαν να κατέλθουν οι Σύνδεσμοι ‘Άγιος Χριστόφορος’ και ‘Φοινικούδες’  Αστικών Ταξί Λάρνακας την Πέμπτη (29/3), η ώρα 8:00 το πρωί, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πιθανό αποκλεισμό του χώρου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι Σύνδεσμοι ‘Άγιος Χριστόφορος’ και ‘Φοινικούδες’  Αστικών Ταξί Λάρνακας αποφάσισαν, μετά από ψηφοφορία όλων των μελών τους, όπως κατέλθουν  σε επ’ αόριστον απεργία/στάση εργασίας στις 29 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη, η ώρα 08:00 το πρωί, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, με πιθανό αποκλεισμό του χώρου.

Τα συλλογικά όργανα του Συνδέσμου/ων, συνεδριάζοντας, έχουν αποφανθεί, σημειώνοντας την εχθρική πραγματικά στάση και πολιτική που τηρούν και διαμορφώνουν συστηματικά εναντίον των επαγγελματιών αυτοκινητιστών κάποιοι από τους φορείς, δηλαδή το συμβούλιο της Αρχή Αδειών και η διεύθυνση του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, με το να παίρνουν αυθαίρετες αποφάσεις οι οποίες δεν συνάδουν με το μέλημα και προσπάθεια όλων των επαγγελματικών Συνδέσμων για πάταξη της διαφθοράς, αλλά, αντιθέτως, περιθάλπουν τη διαφθορά.

Με τις αποφάσεις τους, κατατάσσουν όχι μόνο τους επαγγελματίες αλλά και όλους τους Κύπριους / νόμιμους πολίτες της Δημοκρατίας, σε πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Περαιτέρω, περιμένουμε ακόμα τη δημόσια τοποθέτηση της πολιτείας:

1.            Αν η πολιτεία έχει αντίθετες θέσεις από αυτές του Συνδέσμου στα αιτήματα

2.            Αν τα ταξί είναι ή Όχι μέρος των δημόσιων συγκοινωνιών

Πηγη: alphanews.live.com