Αγία Νάπα: Πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας στην οικία γνωστού επιχειρηματία

Αγία Νάπα: Πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας στην οικία γνωστού επιχειρηματία

ag

Επτά και πλέον ώρες διήρκησαν οι ευρείας κλίμακας έρευνες στην οικία γνωστού επιχειρηματία της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, που διενήργησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης και του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην οικία εντοπίστηκαν σε χρηματοκιβώτιο χρηματικό ποσό σε μετρητά που ξεπερνά τις €230,000 και αριθμός φυσιγγίων, ενώ διαπιστώθηκαν παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας που αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, σε ιδιωτικά υποστατικά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε στην οικία και δεύτερο χρηματοκιβώτιο, για το οποίο ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε οτι απώλεσε τα κλειδιά. Στον χώρο κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν οτι ήταν άδειο.

O επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια αστυνομικού σταθμού της επαρχίας Αμμοχώστου, ώστε να ανακριθεί σχετικά με τα ανευρεθέντα την έρευνα.

 

Τα μέλη της Αστυνομίας έφτασαν συντονισμένα στην οικία του συγκεκριμένου προσώπου στην Αγία Νάπα έχοντας στα χέρια τους σχετικό δικαστικό διάταγμα, το οποίο εκδόθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.

Καλά ενημερωμένη πηγή, ανέφερε στο alphanews.live οτι κατά τις έρευνες των πάνοπλων αστυνομικών στην οικία του επιχειρηματία, στον χώρο βρίσκονταν τόσο η σύζυγος όσο και το ανήλικο παιδί τους.

Πηγή: https://alphanews.live