Άγρια καταδίωξη και σύγκρουση με περιπολικά στην Πάφο

Άγρια καταδίωξη και σύγκρουση με περιπολικά στην Πάφο
as
Επεισοδιακή καταδίωξη χθες βράδυ στο χωριό Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου. Μέλη της ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία ανέκοψαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα για έλεγχο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ωστόσο δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες αστυνομικού κι αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα και με ένα τρίτο όχημα που ήταν σταυθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

Ωστόσο έγινε κατορθωτή η ακινητοποίηση του αυτοκινήτου  όπου από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι σ’ αυτό επέβαιναν τρία πρόσωπα, ένας 27χρονος και δύο 23χρονοι.

Ακολούθως από έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων περίπου, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και  ένα μαχαίρι ενώ στην κατοχή ενός από τους 23χρονους βρέθηκε ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 4.405 ευρώ και ένα μαχαίρι ακριβείας.

Οι τρεις συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση  .

Στην προσπάθεια ωστόσο των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν το όχημα τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί με ελαφρά τραύματα.

Τα δύο μέλη της δύναμις μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Πηγή: reporter.com.cy