Air travel Aviation Academy Ευρος Κόνσολος Διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας

Air travel Aviation Academy Ευρος Κόνσολος Διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας

oloiioloioloiii

 

 

1.HAirtravelAviationAcademy σαν εκπαιδευτικός οργανισμός στην Κύπρο  πότε άρχισε τη λειτουργία της;

Η AirtravelAviationAcademyCyprusάρχισε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2013.

 

2.Ποιος ο σκοπόςκαι ο στόχος της Ακαδημίας ; Τι είναι αυτό που την ξεχωρίζει από άλλες αντίστοιχες ;

Η AIRTRAVELAVIATIONACADEMY, δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης, και την απόκτηση διπλώματος, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, αποτελεσματικά και με Διεθνή αναγνώριση. Οι απόφοιτοι μας, γίνονται πολίτες της οικουμένης, αφού με το δίπλωμα τοποθετούνται αυτόματα στη κορυφή της λίστας των επιτυχόντων υποψηφίων σε όλες τις χώρες.   Η πολυετής εμπειρία των συντελεστών, των καταξιωμένων στο χώρο της αεροπορίας, των ταξιδιωτικών γραφείων, των γραφείων μεταφοράς εμπορευμάτων, και της λειτουργίας του αεροδρομίου αποτελεί την εγγύηση για την επιτυχία. Οι απόφοιτοι μας, μέσα σε 2 μήνες, μπορούν να αποκτήσουν όποιο πτυχίο της ΙΑΤΑ τους ενδιαφέρει και επιπλέον να συνεχίσουν, συνδυάζοντας ένα ακόμα δίπλωμα του γνωστού πανεπιστημίου HARVARD στο Leadership&Management.

Εκτός από τους νέους που ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους μαζί μας, οι επαγγελματίες του χώρου, μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μας, για ενημέρωση των νέων πρακτικών και ανανέωση των γνώσεων τους αλλά και απόκτηση ενός διπλώματος που θα τους οδηγήσει σε ανέλιξη. Με όπλο τα παγκοσμίως  αναγνωρισμένα πτυχία  μας, ανοίγουν οι πόρτες για επαγγελματική αποκατάσταση, στις αεροπορικές εταιρείες, τουριστικά γραφεία και τα αεροδρόμια όλου του κόσμου. Επιπλέον, οι απόφοιτοι μας, εκτός από την απόκτηση του πτυχίου ΙΑΤΑ/ UFTA, έχουν την  δυνατότητα για πρακτική κατάρτιση του αντικειμένου. Με τις συνεργασίες που εξασφαλίσαμε, οι απόφοιτοι μας θα μπορούν να εργαστούν σε οργανισμούς σχετικούς με τον τομέα του ενδιαφέροντος τους, ασκώντας τη πρακτική τους που μπορεί να σημαίνει και την μόνιμη επαγγελματική τους καριέρα. Η AIRTRAVEL AVIATION ACADEMY βραβευμένη απο την IATA για 3 συνεχομενες χρονιές, 2015/2016/2017, ως το αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο στην Κύπρο, εγγυάται την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία των πτυχιούχων του, που έχουν όλα τα εχέγγυα για μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Αυτό που την ξεχωρίζει από άλλες αντίστοιχες Ακαδημίες είναι οι πολλαπλές επιτυχίες των αποφοίτων σπουδαστών της Ακαδημίας μας όπως η επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών – αεροσυνοδών της Ακαδημίας οι οποίοι εργοδοτούνται σας ιπτάμενοι συνοδοί σε 7 διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, ως επίσης και δεκάδες απόφοιτοι μας που εργοδοτούνται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες – τουριστικά γραφεία.

 

3.Σε ποιες ηλικίες  ανταποκρίνεται η εν λόγω ακαδημία και ποια είναι τα επαγγελματικά πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται ;

ΗAirtravelAviationAcademyCyprusαντάποκρίνεταισε όλες τις ηλικίες με εξαίρεση το τμήμα των αεροσυνοδών, όπου γίνονται δεκτοί άτομα ηλικίας 18 μέχρι 32 ετών.

Τα επαγγελματικά πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται είναι του Διεθνούς Οργανισμού Αεροπλοϊας (ΙΑΤΑ), τα οποία είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα.

 

4.Η AirtravelAviationAcademy  συνεργάζετε με πανεπιστήμια του εξωτερικού με απώτερο στόχο την επιπρόσθετη επαγγελματική εκπαίδευση στο τομέα ειδίκευσής τους;

ΗAirtravelAviationAcademyCyprus, συνεργάζεται με αδερφές Ακαδημίες στην Ελλάδα και στην Ολλανδία, για επιπρόσθετη επαγγελματική εκπαίδευση, όπως την πρακτική εξάσκηση (Attestationoftraining).

5.Πόσο χρονικό διάστημα κρατούν οι σπουδές και ποιες είναι οι προυποθεσεις για κάποιον υποψήφιο;

Η χρονική διάρκεια των σπουδών που θα επιλέξει κάποιος υποψήφιος σπουδαστής είναι 2 μήνες και η παρακολούθηση της εκπαίδευσης είναι 2 φορές τη βδομάδα, 6 ώρες την κάθε φορά.

Οι προϋποθέσεις για κάποιον υποψήφιο σπουδαστή που επιθυμεί να παρακολουθήσει τα προγράμματα της ΙΑΤΑ, είναι να γνωρίζει την αγγλική γλώσσα.

 

6.Πόσοι είναι οι κλάδοι σπουδών  της ακαδημίας; Ποιοι είναι αυτοί; Και που μπορεί να εργαστεί ο κάθε υποψήφιος;

Οι κλάδοι σπουδών της Ακαδημίας μας είναι 7.

  1. FoundationDiplomaLevel1 – Travel&TourismCourse

Οι απόφοιτοι του τμήματος, με την απόκτηση του FoundationDiploma, έχουν άριστη γνώση της τιμολογιακής πολιτικής (αεροπορικά εισιτήρια), των κρατήσεων και άλλων μέσων μεταφοράς (τρένωνπλοίων), των υπηρεσιών διοικητικής υποστήριξης (AdministrationDepartment), καθώς και την γνώση στη δημιουργία ειδικών πακέτων διακοπών, στην οργάνωση επαγγελματικών ταξιδίων, στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης αεροδρομίου, αεροπορικών εταιριών και τουριστικών πρακτορείων, καθώς και στην προαγωγή των πωλήσεων τους. Η ειδικότητα αυτή, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την απαραίτητη μόρφωση, προκειμένου να «χτίσουν» μια λαμπρή καριέρα στον ευρύτερο τομέα των Αερομεταφορών και του Τουρισμού, αλλά και σε όλους τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα πτυχίο που θα τους βοηθήσει στην ανέλιξη τους.

 

 

  1. AirCabinCrewCourse

Οι απόφοιτοι και κάτοχοι του IATAAviationCabinCrewDiploma, έχουν τη δυνατότητα να απορροφηθούν σε μια αγορά που προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες, παροχές, καθώς και άμεση αποκατάσταση σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες του κόσμου. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε  από την ΙΑΤΑ και καλύπτει όλες εκείνες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που αφορούν το επάγγελμα σε σχέση με τα σωστικά μέσα, τις διαδικασίες που ακολουθούν οι φροντιστές μέσα σε ένα αεροσκάφος και τα θέματα εξυπηρέτησης επιβατών. Παράλληλα δε, καλύπτει και όλα όσα θα πρέπει να μάθει ο σπουδαστής πριν έρθει σε επαφή με την Αεροπορική Εταιρεία. Η απόκτηση αυτού του διπλώματος, παρέχει τα εφόδια για επιτυχημένη καριέρα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες, όταν έχουν να επιλέξουν έναν υποψήφιο που έχει δίπλωμα διεθνώς αναγνωρισμένο της ΙΑΤΑ και άλλους που έχουν ένα δίπλωμα από κάποιο τοπικό κολλέγιο, σίγουρα ο δικός μας υποψήφιος αποκτά προτεραιότητα.

 

  1. AirlineCustomerServiceCourse

Εκπροσώπηση της εταιρείας σε θέματα πελατείας, επικοινωνία με τους πελάτες και παροχή γενικών και ειδικών πληροφοριών.  Γνώση και ανάλυση του εν ισχύ νομικού πλαισίου και των κανονισμών που διέπουν διαφόρους τομείς των Αερομεταφορών.  Εφαρμογή των εν ισχύ κανονισμών και των κατευθυντήριων γραμμών της Εταιρείας. Διεκπεραίωση εμπορικής αλληλογραφίας, τήρηση στατιστικών στοιχείων και διορθωτικές παρεμβάσεις, με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

 

  1. IATA/FIATACargoIntroductoryCourse

Οι απόφοιτοι και κάτοχοι του διπλώματος IATA / FIATACargoIntroductory έχουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια για σταδιοδρομία στον εμπορευματικό τομέα.  Είναι ικανοί να κάνουν συμφωνίες και κρατήσεις για διεθνείς μεταφορές.  Να υπολογίζουν σωστά τις τιμές και αντίστοιχα τις χρεώσεις για το GeneralCargo&SpecialCargo. Να δίνουν σωστές και χρήσιμες συμβουλές στους πελάτες για τα εμπορεύματα και να συμπληρώνουν και να υπογράφουν την φορτωτική (airwaybill), με βάση τους κανονισμούς και τις διαδικασίες της IATA.

 

  1. IATA/FIATA Dangerous Goods Initial/Recurrent

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της IATA, DangerousGoodsInitial / Recurrent, αποτελείται από μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης, που σχετίζονται με τη μεταφορά φορτίων στον τομέα των Αερομεταφορών. Το πρόγραμμα, εστιάζεται στην πλήρη κατανόηση και εφαρμογή στην πράξη του εγχειριδίου της ΙΑΤΑ, Κανονισμούς Επικίνδυνων Αγαθών Αερομεταφορών. Η πιστοποίηση παρέχεται από τις γραπτές εξετάσεις και με το δίπλωμα IATA / FIATA.

 

  1. AviationSecurityAwareness

Με την παρακολούθηση αυτού του προγράμματος, θα έχετε τις δεξιότητες έτσι ώστε, να εντοπίσετε τους πιθανούς στόχους στο πλαίσιο της αξιολόγησης του κινδύνου της ασφάλειας και να εφαρμόσετε και επιβάλλετε την ασφάλεια στους χώρους εργασίας. Οι στοχευόμενες γνώσεις που παρέχονται, σας κρατούν ενήμερους, για τις παγκόσμιες εξελίξεις και τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Τέλος, θα έχετε αποκτήσει όλες εκείνες τις γνώσεις που σχετίζονται με τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα στην επίτευξη της ασφάλειας.

 

  1. IATA Leadership and Management Diploma – in collaboration with Harvard Business Publishing

To 2011, uπογράφεται συνεργασία Εκπαίδευσης στον τομέα MANAGEMENT μεταξύ του Πανεπιστημίου HARVARD και της ΙATA. Ενισχύστε τις δεξιότητες διαχείρισης σας με γρήγορη και αποτελεσματική εκπαίδευση, που σας προσφέρει ένα δυνατό εφόδιο με το όνομα HARVARDUNIVERSITY. Η IATA και το Harvard, συνεργάστηκαν για να προσφέρουν στην επόμενη γενιά των επαγγελματιών, νέες ισχυρές επιλογές στο Leadership και το Management. Δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές που θα επιλέξουν ένα από τα μαθήματα της ΙΑΤΑ, παράλληλα, να παρακολουθήσουν και να αποκτήσουν   το πολυπόθητο δίπλωμα Leadership&TrainingProgram του Harvard.

 

 

 

7.Πιο ποσοστό από τους απόφοιτους της ακαδημίας σας έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά;

Μεγάλο ποσοστό των αποφοίτων μας έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά σαν ιπτάμενοι συνοδοί, συνοδοί εδάφους, σε ναυτιλιακά και τουριστικά γραφεία.

 

8.Με την εγγραφή των ενδιαφερομένων προσφέρετε κάποια επιπλέον οφέλη;

Ο υποψήφιος σπουδαστής ο οποίος κάνει την εγγραφή του στην AirtravelAviationAcademyCyprus, έχει πάρα πολλά οφέλη.  Τα κυρίως οφέλη έιναι ότι όλοι οι υποψήφιοι σπουδαστές της Ακαδημίας μας, λαμβάνουν μέρος  σε 15ήμερα εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ευρώπη εντελώς δωρεάν.

ΗAirtravelAviationAcademyCyprus, είναιημοναδική Ακαδημία σε ολόκληρη την Ευρώπη που προσφέρει τα 15ήμερα εκπαιδευτικά ταξίδια σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, ούτως ώστε οι σπουδαστές της Ακαδημίας  μας να αποκτήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.