Αλκή: Αποχωρεί ο Δαμιανού Παραιτήθηκε ο Κύπριος τεχνικός

Αλκή: Αποχωρεί ο Δαμιανού Παραιτήθηκε ο Κύπριος τεχνικός

Οι εξελίξεις είναι πλέον οριστικές στην Αλκή, με το Σάββα Δαμιανού να αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο καθώς υπέβαλε την παραίτησή του.

Ουσιαστικά, η αιτία της παραίτησης έχει να κάνει με το ύψος του προϋπολογισμού που θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο και θα είναι αισθητά μειωμένος.

b_damianou

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Αλκής ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι η συνεργασία του με τον προπονητή Σάββα Δαμιανού έχει τερματιστεί.

Ο προπονητής έθεσε σήμερα την παραίτησή του ενώπιων του Δ.Σ. η οποία έγινε αποδεκτή.

Ο Σάββας Δαμιανού έφυγε από την ομάδα ως φίλος. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του τα τελευταία 3 χρόνια. Κατέκτησε με την ομάδα το Κύπελλο Γ’ Δ’ κατηγορίας την περίοδο 2015-16, ενώ μετρά δύο ανόδους (από την Γ’ κατηγορία και τη Β’ κατηγορία ως πρωταθλητές). Οδήγησε την Αλκή στην παραμονή της στην Α’ κατηγορία.

Ο Σάββας Δαμιανού υπηρέτησε την Αλκή από διάφορα πόστα (ποδοσφαιριστής, βοηθός προπονητής και προπονητής) και η παρουσία του στο σωματείο έχει να κάνει με την αγάπη που τρέφει στην Αλκή.

Το Δ.Σ. είναι απόλυτα ικανοποιημένο από τα όσα έχει προσφέρει ο Σάββας στην ομάδα μας και μπορεί οι δρόμοι να χωρίζουν τη δεδομένη στιγμή, αλλά όταν αναφερόμαστε στο όνομα του κ. Δαμιανού θα γνωρίζουμε όλοι ότι αναφερόμαστε σε ένα Αλκαίο. Συνεπώς αυτή η φιλία που αναπτύχθηκε, δεν πρόκειται να σταματήσει να υφίσταται.

Το Δ.Σ. της Αλκής θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Σάββα Δαμιανού για την προσφορά του στο σωματείο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

24sports cy