Αλκή: Μαλφλουρί ο εκλεκτός

Αλκή: Μαλφλουρί ο εκλεκτός

Στην Αλκή έχουν το δικαίωμα για ακόμη μια μεταγραφή και όπως όλα δείχνουν η «Αθάνατη» θα είναι κοντά στην ολοκλήρωση της. Ο Τζόφρι Μαλφλουρί είναι ο εκλεκτός του Σάββα Δαμιανού και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο Γάλλος έρχεται για να γίνει η 4η μεταγραφή της Αλκής μετά τους Ρούκα, Γκλομπάρντ και Μάατσι

b_malfloyri

Ο Γάλλος έρχεται για να γίνει η 4η μεταγραφή της Αλκής μετά τους Ρούκα, Γκλομπάρντ και Μάατσι

Πρόκειται για Γάλλο επιθετικό ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα δυο άκρα αλλά και ως δεκάρι. Ο 29χρονος Μαλφλουρί αγωνιζόταν τη φετινή χρονιά στη Μαδέιρα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας έχοντας σημειώσει 6 συμμετοχές και ένα τέρματα. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Τουρ, Ιστρ, Σταντ Νιονέ και Χάβρη.

Έτσι ο Γάλλος επιθετικός Τζόφρι Μαλφλουρί αναμένεται να είναι και η τελευταία μεταγραφή της Αλκής. Η ομάδα έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και πλέον με την ενίσχυση του Γενάρη, όλοι στην «Αθάνατη» θεωρούν πως η ομάδα θα αντεπεξέλθει και θα πετύχει τους στόχους της.

 

Η επίσημη ανακοίνωση:
«Η Αλκή ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον 30χρονο (20/01/1988) Γάλλο Τζοφρί Μαλφλουρί.

Ο ποδοσφαιριστής έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και αναμένεται άμεσα στην Κύπρο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τελευταία ομαδα που αγωνίστηκε η Μαδέιρα Πορτογαλίας,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ομάδας μας καλωσορίζουν τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Αλκής».

 

24sports cy