Αλκή: Ντουβεντρού και του χρόνου

Αλκή: Ντουβεντρού και του χρόνου

Σε άσκηση του δικαιώματος ανανέωσης του συμβολαίου του Ντίλαν Ντουβεντρού προέβη χθες η Αλκή. Ο Γάλλος ήταν και φέτος (αγωνίστηκε και πέρυσι στη Β Κατηγορία ) από τα βασικά στελέχη της ομάδας (είχε 30 συμμετοχές, δυο γκολ) γιαυτό και η διοίκηση των «κυανερύθρων» προέβη στη συγκεκριμένη πράξη.

b_alki

Θυμίζουμε ότι το ίδιο έγινε και πριν από μερικές μέρες με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Φαμπρίτσιο.

Η χθεσινή δίκαιη νίκη (1-0) της Αλκής επί της Νέας Σαλαμίνας ήταν η τέταρτη που πέτυχε η ομάδα σε πέντε αγώνες

Επίσης, σύμφωνα με την πληροφόρηση, πολύ ευχαριστημένος είναι με την παρουσία του στην Αλκή και ο Μαλφλουρί, ενώ το ίδιο επικρατεί για το άτομο του εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας, γιατί ο ποδοσφαιριστής έχει δείξει ότι είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος φορ έχει έλθει στην ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο. Ο βραχύσωμος κυνηγός έχει πετύχει μέχρι τώρα πέντε γκολ σε οκτώ ματς.

Η χθεσινή δίκαιη νίκη (1-0) της Αλκής επί της Νέας Σαλαμίνας ήταν η τέταρτη που πέτυχε η ομάδα σε πέντε αγώνες. Η Αλκή έχει για την ώρα φθάσει στους 35 βαθμούς και δεν ανησυχεί παρά το ότι μαθηματικά δεν εξέλειπε εντελώς ο κίνδυνος. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Ερμής σε εντός έδρας παιχνίδι που θα γίνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 16 Απριλίου.

 

24sports cy