Αλκή: Πρόθεση παραμονής βασικού κορμού

Αλκή: Πρόθεση παραμονής βασικού κορμού

Έτοιμη είναι η λίστα του Σάββα Δαμιανού για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να παραμείνουν στην ομάδα κατά τη νέα χρονιά. Η δη την έχει παραδώσει στον πρόεδρο Άντη Λόππα.

b_alki

Με βάση τις πληροφορίες ο βασικός κορμός των ποδοσφαιριστών της φετινής ομάδας περιλαμβάνεται στη λίστα των παικτών που ο Κύπριος τεχνικός επιθυμεί την παραμονή τους.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Μαλφλουρί, Φαμπρίσιο, και Ντουβεντρού βρίσκονται μέσα στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού με τον πρώτο να έχει ήδη γίνει η πρώτη επαφή και τους άλλους δυο να έχει εξασκηθεί το δικαίωμα του σωματείου για ανανέωση του συμβολαίου των.

Και οι τρεις παίκτες επιθυμούν και αυτοί να παραμείνουν στην «Αθάνατη» για ακόμη μια σεζόν. Στη λίστα είναι και ο Πάρντο, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα φύγει, αφού έχει προτάσεις από ομάδες στο εξωτερικό.

Ο Ιτούα, είναι ήδη γνωστό ότι ενημέρωσε τη διοίκηση πως θέλει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Ρήξη μηνίσκου υπέστη ο Ρούκα και θα μείνει εκτός δράσης για κάποιο χρονικό διάστημα, επομένως θα χάσει την αναμέτρηση της Αλκής με τον Ερμή, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Οι κυανέρυθροι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστώσουν αν θα χρειαστεί αρθροσκόπηση ή αν μπορεί να αντιμετωπιστεί συντηρητικά το πρόβλημα.

Εκτός πλάνου βρίσκονται οι Μπερνάρ Ιτούα, Στέλιος Πάρπας.

 

24sports cy