Ανακάλυψε τα νέα Janelles σχέδια της συλλογής Bally!

Ανακάλυψε τα νέα Janelles σχέδια της συλλογής Bally!

moda

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη ένα ζευγάρι από τα θεαματικά chic, αλλά ανυπολόγιστα άνετα Janelles της συλλογής Bally, πρόκειται να το κάνεις.

Το flat babouche κομμάτι, συνοδεύεται από δύο νέα σχέδια με τακούνι στη συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας, όλα με το γοητευτικό, εμπνευσμένο από την τετράγωνη αγκράφα, του 1969. Η Janelle υπήρξε σταθερό μέλος της γυναικείας συλλογής παπουτσιών Bally από τότε που πρωτοκατασκεύασε τις πρώτες σόλες.

mod

Τώρα, η iconic αγκράφα της Janelle επαναπροσδιορίζεται σε μια συλλογή από κομμάτια με πολυτελείς λεπτομέρειες. Και μην φοβάστε, η εικονική Janelle παραμένει πιστή σε πολυτελή, πολύχρωμα δέρματα και κομψές λεπτομέρειες

papou

Για όσες είναι για πάντα ταγμένες στο τακούνι, η Janelle έρχεται τώρα και με τετράγωνο τακούνι 3 cm (με babouche) και 8,5 cm σε μαύρο συνδυασμένο με μπεζ (bone το αποκαλεί η Bally) ενώ και τα δύο σχέδια συνοδεύονται από το “B” του brand λοξά τοποθετημένο στο τετράγωνο τακούνι

papoutsaki

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Bally αποκλειστικά στα καταστήματα Nak shoes και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr με δωρεάν αποστολή και αλλαγή.

 

Πηγή: queen.gr