Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Καμπιάσο!

By Andreas Andreou — September 08, 2017

Τίτλους τέλους σε μία σπουδαία καριέρα, που έμελλε να κλείσει στον Ολυμπιακό, αποφάσισε να βάλει ο Καμπιάσο, με τον Αργεντινό να λαμβάνει το δίπλωμα του προπονητή και να ανακοινώνει την απόσυρσή του!

b_083232

Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και πήρε, τελικά, τη μεγάλη -και πιο δύσκολη, πιθανότατα, για έναν ποδοσφαιριστή- απόφαση

Στα 37 του, ο σπουδαίος Εστεμπάν Καμπιάσο έβαλε τίτλους τέλους σε μία τεράστια καριέρα, που έμελλε να κλείσει στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό να ανακοινώνει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση!

Στην απόφασή του αυτή, ωστόσο, σίγουρα έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι, πλέον, είναι… πτυχιούχος προπονητής, καθώς, πρόσφατα, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις της UEFA στο Κοβερτσιάνο της Ιταλίας και έχει τη δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο ως βοηθός (προς το παρόν) προπονητή ή ως πρώτος σε ομάδα νέων!

Θυμίζουμε, μέσα στο καλοκαίρι το όνομα του Καμπιάσο «έπαιξε» αρκετά για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Λατινοαμερικανό, όμως, να επιλέγει, τελικά, να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Την τελευταία διετία, ο 52 φορές διεθνής Αργεντινός κοσμούσε τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καταγράφοντας 28 συμμετοχές και πετυχαίνοντας δύο γκολ. Τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στη Λέστερ (έναν χρόνο, δηλαδή, πριν το θαύμα των «αλεπούδων» με την κατάκτηση της Premier League), ενώ, φυσικά, είχε προηγηθεί η τεράστια, δεκαετής (2004-2014) καριέρα του στην Ίντερ, με την οποία κατέκτησε τα πάντα!

 

24sports cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar