Ανακρίσεις για τον οικτρό θάνατο της γυναίκας στην Πάφο – Εν αναμονή της νεκροτομής

Ανακρίσεις για τον οικτρό θάνατο της γυναίκας στην Πάφο – Εν αναμονή της νεκροτομής

xor

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης του  θανάτου  γυναίκας από χώρα μέλους της ΕΕ. Πρόκειται για την Petrouna Milhova Milcolova  ηλικίας 46 ετών από την Βουλγαρία.
Οι εξετάσεις επαναρχίζουν σήμερα στο σημείο όπου εντοπίστηκε η 46χρονη.
Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η  νεκροτομή επί της σορού της 46χρονης που θα διενεργηθεί σήμερα  στις 10:00 το πρωί στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και Αγγελική Παπέττα. Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε χθες  η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ενώ στην συνέχεια επιθεώρησε τη σωρό του θύματος σε μια προσπάθεια να εξετάσει τα τραύματα που έφερε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της .

Από τα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου πέρασαν αρκετά πρόσωπα για κατάθεση ανάμεσα στα οποία και άτομα που δραστηριοποιούνται πλησίον του σημείου που εντοπίστηκε η 46χρονη.

Στα Γραφεία του ΤΑΕ κλήθηκε και ο συμβίος της 46χρονης, συνομήλικος της  που ωστόσο δεν προέκυψε τίποτε εναντίον του και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Ανακρινόμενος ο 46χρονος   ανέφερε πως  με την 46χρονη διαμένουν μαζί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια ωστόσο στην Πάφο ήρθαν πριν από 15 με 20 μέρες.

Είπε ωστόσο πως  ο ίδιος είδε την 46χρονη λίγο πριν μεταβεί για την εργασία του  χθες το πρωί ενώ η συμβία του ακολούθως όπως του είχε αναφέρει ότι θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.

Στις έρευνες χθες σημαντική ήταν και η συνδρομή μελών της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η 46χρονη εντοπίστηκε από πολίτη βαριά τραυματισμένη, ο οποίος σε κατάθεση του στην Αστυνομία ότι το μόνο που κατάφερε να πει η 46χρονη ήταν ότι πονούσε πολύ.

Στην περιοχή κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο ωστόσο μέχρι να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου εξέπνευσε.

Σημειώνεται πως η 46χρονη διέμενε κοντά σε υποστατικά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή.

Η Αστυνομία ωστόσο μέχρι στιγμής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πρόκλησης του θανάτου της 46χρονης.

Πηγή: reporter.com