Αναμένουν τη νεκροτομή για τον θάνατο της Έιμ στην Πέγεια

Αναμένουν τη νεκροτομή για τον θάνατο της Έιμ στην Πέγεια

kr

Φως στα αίτια του θανάτου νεαρής από τη Σκωτία, χθες, στην Πάφο, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργήσει στις 10 το πρωί η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.
Η άτυχη Έιμ Σουνέι Μακφέρσον, ηλικίας 18 ετών, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από την Αστυνομία, η οποία διέμενε μόνιμα με τους γονείς της στην Πέγεια, άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 18χρονη μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Η νεαρή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο  στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η νεαρή είχε χαμηλούς σφυγμού , δυσκολία στην αναπνοή της και της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή.
Ακολούθως, επειδή δεν σημειώθηκε βελτίωση της υγείας της, στις 18:40 κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από την επί καθήκοντι ιατρό.
Όπως ανέφεραν οι γονείς της στους ιατρούς, η νεαρή ήταν αλλεργική σε κάποια φαγητά και έπασχε από χρόνιο άσθμα.
Πηγή: reporter.com