Ανόρθωση: Η προκλήρωση για τον 1ο προκριματικό

Ανόρθωση: Η προκλήρωση για τον 1ο προκριματικό

Πραγματοποιήθηκε η προκλήρωση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή βέβαια συμμετείχε η Ανόρθωση και το ενδιαφέρον ήταν αρκετά μεγάλο. Έτσι η Ανόρθωση πλέον έχει πέντε υποψήφιους αντιπάλους εκ των οποίων θα προκύψει μετά απ’ την κλήρωση στις 20 Ιουνίου ο ένας.

Η κληρωτίδα χαμογέλασε στην Ανόρθωση όμως δεν παρέλειψε να αφήσει και ένα περιθώριο για μια θεωρητικά «κακή» κλήρωση. Συγκεκριμένα η Φερετσβάρος της Ουγγαρίας είναι η πιο δυνατή ομάδα απ’ τις πέντε υποψήφιες αντιπάλους. Πέραν όμως των Ούγγρων η Πέτροκουπ Μολδαβίας, η Λάτσι Αλβανίας, η Μπάνατς Αρμενία και μια εκ των Ενγκορντάνι Ανδόρας ή Φολγκόρε Σαν Μαρίνο.

Σίγουρα η «Κυρία» έχει προτίμηση και αυτή δεν είναι άλλη απ’ το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Φολγκόρε και Ενγκορντάνι, οι οποίες είναι και οι πιο αδύναμες. Στην κλήρωση πάντως υπάρχει και η Μπάνατς την οποία η Ανόρθωση είχε αντιμετωπίσει και πάλι πριν μερικά χρόνια το 2010. Μάλιστα τότε η Ανόρθωση είχε πάρει την πρόκριση.

Όποια όμως ομάδα και να φέρει η κλήρωση για την Ανόρθωση, η ουσία όλη βρίσκεται στην πρόκριση. Αυτό θέλει να πετύχει να η Ανόρθωση και γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψει.

 

24sports cy