Ανόρθωση: Οι δύο γνώριμοι και οι δύο προσθήκες

Ανόρθωση: Οι δύο γνώριμοι και οι δύο προσθήκες

Η αποχώρηση των Μιγκέλ Παλάνκα, Αράζ Αμπντουλάγιεφ, Νικόλα Ματθαίου και Μιγκέλ Καρλίτος, περιόρισαν εις το ελάχιστο τις επιλογές του Ρόνι Λέβι στη γραμμή κρούσης και σαφέστατα οι πλείστες προσθήκες θα προκύψουν εκεί. Στους τέσσερις ποδοσφαιριστές που κούνησαν μαντήλι προστίθεται και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος είναι εκτός πλάνων, ενώ ένα εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Μεγάλης Κυρίας ο Άντρε Άλβες κατά την περσινή σεζόν.

Μέχρι στιγμής, ο Νικόλας Εγγλέζου και ο Νίκα Κατσαράβα έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κύπριο διεθνή να μπορεί να προσφέρει σε όλη την πλευρά, τόσο ως αμυντικός, όσο και ως επιθετικός. Η περίπτωσή του παρουσιάζει ενδιαφέρον ως προς το που τον προορίζει ο Ρόνι Λέβι μιας και σχετίζεται με πιθανή μετακίνηση του Ντάνιελ Πράνιτς στη μεσαία γραμμή, αλλά και με πιθανό δανεισμό του Κώστα Πηλέα. Ο Γεωργιανός μπορεί να μην έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις ωστόσο η απόκτησή του συνοδεύτηκε από χαμόγελα στις τάξεις του κόσμου, με την προοπτική που παρουσιάζει ο ποδοσφαιριστής μέσα στις τέσσεις γραμμές του γηπέδου.

Ο Νικόλας Εγγλέζου και ο Νίκα Κατσαράβα έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας

Από εκεί και πέρα, από την περσινή χρονιά φαίνεται να παραμένει ο Μίχαλ Ντούρις καθώς για τον Σλοβάκο επιθετικό εκφράζεται δημόσια αισιοδοξία για θετική έκβαση. Ο ποδοσφαιριστής της ρωσικής Όρενμπουργκ έχει αναφέρει πολλές φορές ότι βλέπει το μέλλον του στην Κύπρο και την Ανόρθωση και έτσι αυτό αποτελεί διαπραγματευτικό χαρτί. Απλούστερα είναι τα δεδομένα με τον Σεκού Σισέ ο οποίος και βρίσκεται στην Κύπρο και ετοιμάζεται να βάλει υπογραφή σε ένα συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στις επιλογές του Ρόνι Λέβι για άλλη μια χρονιά.

Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί ο 20χρονος Μπέκα Μικελτάντζε η περίπτωση του οποίου κερδίζει έδαφος με τον Γεωργιανό να ετοιμάζεται να μονιμοποιηθεί στο νησί για την προσεχή σεζόν ως δανεικός από την Ρουστάβι.

 

24sports cy