Ανόρθωση: Πλησιάζει ο Ντούρις

Ανόρθωση: Πλησιάζει ο Ντούρις

Ευχάριστα νέα έρχονται από τη Ρωσία για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, καθώς το σήριαλ της μεταγραφής του Μίχαλ Ντούρις φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα της Αμμοχώστου.

b_583

Η μεγάλη οικονομική διαφορά που υπήρχε αρχικά με τους ανθρώπους της Ορενμπούργκ έχει γεφυρωθεί, καθώς οι Ρώσοι έχουν ρίξει αισθητά τις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του Σλοβάκου επιθετικού.

Η Ορενμπούργκ, η οποία ζητούσε αρχικά 600 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του Ντούρις, πλέον συζητά την παραχώρησή του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικό για την ομάδα της Αμμοχώστου, υπολογίζοντας την αγωνιστική αξία και την ηλικία του Ντούρις.

Η Ανόρθωση έκανε την τελική της προσφορά προς την Ορενμπούργκ και αναμένει την απάντηση. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στη βδομάδα, με τις πιθανότητες επιστροφής του Ντούρις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» να είναι πάρα πολλές.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σλοβάκος επιθετικός θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά «όπλα» του Ρόνι Λέβι.

 

24sports cy