Ανόρθωση: Στην εγκαθίδρυση λέει «ναι»

Ανόρθωση: Στην εγκαθίδρυση λέει «ναι»

Ο συνδυασμός Ομόνοιας και δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος σαφώς και δεν συνοδεύεται με τις καλύτερες αναμνήσεις για την Ανόρθωση, ωστόσο τα φετινά δεδομένα διαφέρουν σημαντικά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Απέναντι στους «πράσινους», η «Μεγάλη Κυρία» έχει να επιδείξει όλες κι όλες δύο νίκες σε διαδικασία playoffs, κάτι που δύναται να βελτιωθεί την ερχόμενη Κυριακή και στο εκτός έδρας ντέρμπι στο ΓΣΠ.

b_goal_cise_duris

Σαφέστατα η δυναμική που έχει αναπτύξει η ομάδα του Ρόνι Λέβι σε σχέση με την προβληματική εικόνα του αντίπαλου, δίνει μια σπάνια ευκαιρία στην Ανόρθωση και να πάρει την ετικέτα του φαβορί, αλλά και να προσθέσει ένα τρίποντο στον απολογισμό της με αντίπαλο την Ομόνοια στην πρωτεύουσα. Το γέμισμα των μπαταριών αλλά και η επιστροφή του Ντουγκλάο τουλάχιστον στην αποστολή, αναμένεται να είναι ευεργετικά για τους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης.

Το γέμισμα των μπαταριών αλλά και η επιστροφή του Ντουγκλάο τουλάχιστον στην αποστολή, αναμένεται να είναι ευεργετικά

Μάλιστα η τέταρτη στροφή των playoffs προσφέρει ένα συνδυασμό αγώνων που μπορεί να βοηθήσει τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου να αυξήσουν τη διαφορά από την άμεση διώκτριά τους και να αισθανθούν ακόμα πιο σίγουροι. Μια ημέρα νωρίτερα από την εκτός έδρας δοκιμασία στο ΓΣΠ, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και κάθε απώλεια βαθμών θα είναι… καλοδεχούμενη προκειμένου να υπάρξει ο συνδυασμός αποτελεσμάτων εκείνος, που θα είναι ωφέλιμος για την ομάδα της Αμμοχώστου.

 

24sports cy