Ανόρθωση: Τάσεις φυγής από Λέβι

Ανόρθωση: Τάσεις φυγής από Λέβι

Πολύ σοβαρές σκέψεις για να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ανόρθωσης κάνει ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος προσεγγίστηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του.

b_53

Ο Ρόνι Λέβι εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα του Ισραήλ

Ο 51χρονος προπονητής φαίνεται ότι έχει ενδώσει στις πιέσεις που του άσκησαν οι ανθρώποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ισραήλ. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο Ισραήλ όπου είχε επαφές με τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας. Αυτή τη στιγμή ο προπονητής της «Κυρίας» βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για διακοπές.

Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο εάν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει ο κ. Λέβι, καθώς στενεύουν τα χρονοδιαγράμμα της προετοιμασίας για την Ευρώπη. Η Ανόρθωση θέλει να ξεκαθαρίσει όσο πιο σύντομα γίνεται το όλο θέμα για να μπορέσει να «τρέξει» άμεσα τις διεργασίες για εξεύρεση αντικαταστάτη, σε περίπτωση που αποφασίσει να επαναπατριστεί ο Ισραηλινός προπονητής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρόνι Λέβι ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Ανόρθωση μέχρι το 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο πάνω στην οποία μπορεί να πατήσει η Ανόρθωση.

Η επιστροφή του Ρόνι Λέβι από τη Νέα Υόρκη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο της «Κυρίας».

 

24sports cy