Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές στην Πάφο – Τραυματίστηκε μέλος της «Ομάδας Ζ»

Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές στην Πάφο - Τραυματίστηκε μέλος της «Ομάδας Ζ»
d2
Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί μπούκαραν σε υποκατάστημα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στο Κέντρο της Πάφου και υπό την απειλή όπλου διέφυγαν.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία μέλη της οποίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών μέλος της Ομάδας «Ζ»  κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του η οποία ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα πρόσωπο με  κοντόκανο κυνηγετικό και δεύτερο πρόσωπο  με G3 εισήλθαν και κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό 30 χιλιάδων ευρώ περίπου. Την ώρα της ληστείας στην Τράπεζα βρίσκονταν οι υπάλληλοι  και ένας πελάτης.
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους της τράπεζας οι ληστές ήταν δύο κουκουλοφόροι και αφού πήραν τα χρήματα διέφυγαν με αυτοκίνητο Toyota Rav4 κόκκινου χρώματος. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ενώ έχει αποκλείσει την τράπεζα σε μια προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων που θα οδηγήσουν στους δράστες. Σημειώνεται πως στις έρευνες συμμετέχει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.
 Πηγή: reporter.com.cy