Απαντούν στις κατηγορίες οι 3 για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας

Απαντούν στις κατηγορίες οι 3 για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας

DIKASTIRIO-LARNAKAS-770x470

Απαντούν στις κατηγορίες οι 3 για την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας – Οδηγούνται ενώπιον Κακουργιοδικείου – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Αργότερα σήμερα αναμένεται να απαντήσουν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, οι τρεις ύποπτοι, ηλικίας 56, 65 και 35 χρόνων, από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, αναφορικά με την υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Νάπας, δηλαδή υποθέσεις υπεξαίρεσης, κλοπής από διευθυντές ή αξιωματούχους εταιρειών, αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 56χρονος από την Αγία Νάπα αντιμετωπίζει επίσης αδικήματα που σχετίζονται με τον Περι Συνεργατικών Εταιρειών Νόμο. Ο 35χρονος στην προηγούμενη δικάσιμο είχε ζητήσει νομική αρωγή ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης των άλλων δύο, ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν.  Οι τρεις ύποπτοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, δηλαδή ο 56χρονος και 65χρονος υπέγραψαν προσωπική εγγύηση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των ατόμων των οποίων απαγορεύεται η έξοδος από την Κυπριακή Δημοκρατία και διατάχθηκε να παρουσιάζονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.

Όσον αφορά τον 35χρονο το Δικαστήριο διέταξε όπως τοποθετηθούν τα στοιχεία του  στον κατάλογο των ατόμων των οποίων απαγορεύεται η έξοδος από την Κυπριακή Δημοκρατία και να παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταχώριση του κατηγορητηρίου είναι αποτέλεσμα της ολοκλήρωσης της διερεύνησης μιας από τις συνολικά 26 υποθέσεις που διερευνώνται στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Νάπας.

Πηγή: larnakaonline.com.cy