Απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού στην επαρχία Λάρνακας

By Andreas Andreou — September 01, 2017

sexyal

Μία ομολογουμένως πρωτάκουστη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ύποπτος θεωρείται 43χρονος Βούλγαρος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις φαίνεται πως έδειξε βίντεο με πορνογραφικό υλικό σε δύο ανήλικες αδελφές, ηλικίας 10 και 5 χρόνων, ενώ στη συνέχεια απομόνωσε την 10χρονη και της επιτέθηκε άσεμνα…

Όταν, όμως, ο πατέρας των δύο ανήλικων πληροφορήθηκε για το συμβάν έγινε έξαλλος. Εντόπισε τον Βούλγαρο και τον ξυλοκόπησε άγρια, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα των ανήλικων κοριτσιών στον τοπικό αστυνομικό σταθμό, την περασμένη Τετάρτη οι δύο μικρές έπαιζαν στο πάρκο του χωριού, όταν σε κάποια στιγμή τις προσέγγισε ο 43χρονος Βούλγαρος, ο οποίος επίσης είναι κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο ύποπτος μέσω του κινητό του τηλεφώνου άρχισε να δείχνει στις ανήλικες βίντεο με πορνογραφικό υλικό. Στη συνέχεια, οδήγησε την 10χρονη σε απόμερο μέρος, εντός του πάρκου, κατέβασε το παντελόνι του κι έδειξε στην μικρή τα γεννητικά του όργανα… Επιχείρησε, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία στην Αστυνομία, να πάρει το χέρι του κοριτσιού και να το τοποθετήσει στα γεννητικά του όργανα. Η 10χρονη, όμως, αντιστάθηκε και τότε ο ύποπτος άρχισε να την χαϊδεύει στο μηρό.

Σε κάποια στιγμή οι δύο ανήλικες αδελφές εγκατέλειψαν το πάρκο κι επιστρέφοντας στο σπίτι η 10χρονη ανέφερε όσα είχαν προηγηθεί στον πατέρα της. Ο τελευταίος έγινε έξαλλος, αναζήτησε κι εντόπισε τον 43χρονο Βούλγαρο, τον οποίο και… ξυλοφόρτωσε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Βούλγαρος μεταφέρθηκε με κατάγματα στο χέρι και στα πλευρά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, παρόλο που τελούσε υπό κράτηση μετά την καταγγελία που είχε προηγηθεί εναντίον του.

Χθες το πρωί πήρε εξιτήριο κι οδηγήθηκε κατευθείαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης, έπειτα από αίτημα της Αστυνομίας, μέχρι την συμπλήρωση των ανακρίσεων. Η διαδικασία προφυλάκισης του υπόπτου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας των δύο παραπονούμενων κοριτσιών. Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού και άσεμνης επίθεσης. Ανακρινόμενος, ο συλληφθείς αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και προβάλλει τους δικούς του ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Πηγή: larnakaonline.com.cy

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar