Από Γενάρη η επιστροφή Ζλάταν

By Andreas Andreou — August 27, 2017

Μάταια περίμεναν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την γρηγορότερη επάνοδο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποκαλύπτει ότι ο Σουηδός επιθετικός θα υπολογίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν!

b_105111

«Όταν η νέα μεταγραφική περίοδος ανοίξει και οι άλλες ομάδες θα δαπανούν χρήματα, εμείς δεν θα το κάνουμε. Θα έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που ήταν εξαιρετικός με εμάς την προηγούμενη σεζόν.

Ήταν λογικό, από τη στιγμή που η πορεία της αποθεραπείας του έμπειρου άσου προχωρά γρήγορα, να πέσει στο τραπέζι η ερώτηση για την ημερομηνία της επιστροφής του.

«Όταν η νέα μεταγραφική περίοδος ανοίξει και οι άλλες ομάδες θα δαπανούν χρήματα, εμείς δεν θα το κάνουμε. Θα έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που ήταν εξαιρετικός με εμάς την προηγούμενη σεζόν. Θα προσδώσει ποιότητα στην ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν», ήταν το σχόλιο του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής θα είναι ξανά σε θέση να αγωνιστεί από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πηγή: england365.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

    Skip to toolbar