Από τη μητέρα της εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της η άτυχη 21χρονη στη Λάρνακα

Από τη μητέρα της εντοπίστηκε νεκρή στο κρεβάτι της η άτυχη 21χρονη στη Λάρνακα

keraki21-770x470

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου 21χρονης Σαββίνας Δημητρίου που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της το μεσημέρι, στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα.Η άτυχη Σαββίνα που εργαζόταν σε φούρνο δεν πήγε στη δουλειά της το μεσημέρι γεγονός που ανησύχησε συγγενείς και συναδέλφους της που την καλούσαν επίμονα στο κινητό της τηλέφωνο χωρίς να παίρνουν απάντηση.

Η μητέρας της 21χρονης έσπευσε στην οικία της όπου εντόπισε το αυτοκίνητο της που ήταν στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, ενώ κάλεσε ξανά στο κινητό της κόρης της  το οποίο άκουγε να χτυπά εντός του διαμερίσματος.

Η μητέρα κάλεσε σε βοήθεια περίοικους ενώ κάλεσε και την Αστυνομία και με την βοήθεια των μελών της κατάφερε να σπάσει την πόρτα.Πρώτη εντός του διαμερίσματος εισήλθε η μητέρα, η οποία εντόπισε το άψυχο σώμα της κόρης της στο κρεβάτι μπρούμυτα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ωστόσο ήταν ήδη αργά για την άτυχη 21χρονη.

Τα αίτια του θανάτους της μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα ενώ η σορός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και τα  ακριβή αίτια θανάτου της Δημητρίου θα εξακριβωθούν αύριο το πρωί κατά τη νενομισμένη νεκροτομή.

Πηγή: larnakaonline.com.cy