ΑΠΟΕΛ: Αφού το πιστεύουν ας το δείξουν

ΑΠΟΕΛ: Αφού το πιστεύουν ας το δείξουν

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ την Τότεναμ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Champions League και ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του πάνε στο παιχνίδι με αισιοδοξία. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών με την συμμετοχή του Σαλάι να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

 

b_dklcjahxoaasw5e

Κατά την χθεσινή διάσκεψη τύπου τόσο ο Γιώργος Δώνης όσο και ο Νούνο Μοράις παρουσιάστηκαν αρκετά αισιόδοξοι για την εξέλιξη του αγώνα

Κατά την χθεσινή διάσκεψη τύπου τόσο ο Γιώργος Δώνης όσο και ο Νούνο Μοράις παρουσιάστηκαν αρκετά αισιόδοξοι για την εξέλιξη του αγώνα. Αμφότεροι τόνισαν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει συγκεκριμέβνο πλάνο για να αντιμετωπίσει τους «Πετεινούς» και ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ζεστή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων». Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε ότι το κλειδί της αυριανής αναμέτρησης θα είναι η ομάδα του να παίξει με αυτοπεποίθηση κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Επίσης εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του έχει πολύ πιο σημαντικές απουσίες σε σχέση με την Τότεναμ ωστόσο αν οι ποδοσφαιριστές του έχουν την θέληση τότε ίσως καταφέρουν να πάρουν την νίκη.

Ο Γιώργος Δώνης έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπόι Βάτερμαν με τετράδα μπροστά του τους Λάγο, Καρλάο, Ρουέδα, Βούρος. Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Μοράις με τον Βινίσιους με την άλλη θέση στον άξονα να διεκδικεί ο Φαρίας με τον Ζαχίντ. Στα φτερά της επίθεσης θα δούμε τον Αλωνεύτης με τον Σαλάι και στην κορυφή τον Ίγκορ Ντε Καμάργκο.

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ θα βρεθούν περίπου 18χιλιάδες φίλοι της ομάδας αφού έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια σε Νότια και Δυτική ενώ έχουν απομείνει λίγα στην Ανατολική και αρκετά στην Βόρεια. Την ώρα που θα αρχίζει ο αγώνας όλα αυτά λίγη σημασία έχουν, στο γήπεδο θα είναι έντεκα εναντίων έντεκα και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ καλούνται να δείξουν πόσο πολύ πιστεύουν στην νίκη για να πάρουν τελικά θετικό αποτέλεσμα.

 

24sports cy