ΑΠΟΕΛ: Ανασύνταξη δυνάμεων για την ανατροπή

ΑΠΟΕΛ: Ανασύνταξη δυνάμεων για την ανατροπή

Η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στην Λιθουανία προβλημάτισε αρκετά τον κόσμο της ομάδας. Έγινε σκληρή κριτική προς όλους και τα λάθη επισημάνθηκαν όμως πλέον δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρίες.

Την ερχόμενη Τρίτη ομάδα της Λευκωσίας δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, μέχρι το επόμενο. Οι πρωταθλητές δεν θέλουν να σκέφτονται καν το ενδεχόμενο ενός πρόωρου αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα και να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στον επαναληπτικό για να καταφέρουν να πετύχουν την ανατροπή-πρόκριση.

Χαρακτήρα τελικού έχει το ματς της Τρίτης για τον ΑΠΟΕΛ

Η Σούντουβα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ομάδα φόβητρο όμως αξίζει σεβασμού, κάτι που δεν της έδειξαν (ούτε στον ελάχιστο βαθμό) οι «γαλαζοκίτρινοι» στη Λιθουανία και το πλήρωσαν. Ο ΑΠΟΕΛ έχει «λυγίσει» στο ΓΣΠ πολύ πιο καλύτερες ομάδες από τους Λιθουανούς όμως αυτό δεν λέει κάτι. Εάν η ομάδα της Λευκωσίας δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει, δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος δέχτηκε σκληρή κριτική, οφείλει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Φανέλα βασικού διεκδικούν με αξιώσεις οι Γκάγιας Ζαχίντ και Μίκαελ Ποτέ. Αλλαγές αναμένεται να γίνουν και στην αμυντική τετράδα, η οποία απογοήτευσε με την παρουσία της στο ματς της Λιθουανίας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις και ξεκινούν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον «τελικό» της Τρίτης.