ΑΠΟΕΛ: Μεταφέρεται στην Πολωνία

ΑΠΟΕΛ: Μεταφέρεται στην Πολωνία

Για την Πολωνία ταξίδεψε τις πρώτες πρωινές ώρες το ΑΠΟΕΛ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας σεζόν και των Ευρωπαϊκών αγώνων που έρχονται.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα βρίσκονται στο «Hotel Mistral Sport» από σήμερα μέχρι και τις 30 Ιουνίου όπου η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Μπήκε στο βασικό στάδιο η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ

Εκεί στην Πολωνία, έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά παιχνίδια. Με τις Arka Gdynia (22/06), Lechia Gdańsk (24/06) και Maccabi Tel Aviv FC (28/06).

Στην αποστολή βρίσκονται 29 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα οι Ρουέδα, Μιλάνοφ και Εμπεσίλιο. Οι Μακρής και Παρασκευάς μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση και τον προπονητή θα παραχωρηθούν ως δανεικοί. Ο Μηνάς Αντωνίου θα παραμείνει στην Κύπρο για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Δεν ξεκαθάρισε το τοπίο με τους ξένους-κοινοτικούς που θα αποχωρήσουν από την ομάδα καθώς ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αποφάσισε να τους πάρει όλους στην Πολωνία.

Στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για την Πολωνία βρίσκονται 18 ξένοι-κοινοτικοί (ο επιτρεπόμενος αριθμός είναι 15) που καταλαμβάνουν θέση στον κατάλογο Α’. Επίσης, μετά την απόκτηση του Καρλάο οι ξένοι έγιναν έξι (ο επιτρεπόμενος αριθμός είναι 5) ενώ υπάρχει και το θέμα με τον Εμπεσίλιο.

 

24sports cy