ΑΠΟΕΛ: Ο Ούγκο Βιέιρα και οι εναλλακτικές

ΑΠΟΕΛ: Ο Ούγκο Βιέιρα και οι εναλλακτικές

Ο Ούγκο Βιέιρα συνεχίζει να αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΑΠΟΕΛ για τη γραμμή κρούσης. Οι επαφές των «γαλαζοκιτρίνων» με τον 29χρονο Πορτογάλο επιθετικό βρίσκονται σε καλό δρόμο καθώς φαίνεται να έχει γεφυρωθεί σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Συνεχίζει όμως να υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό η οποία ωστόσο δεν είναι χαώδης, κάτι που επιτρέπει στους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ να αισιοδοξούν για την επίτευξη συμφωνίας που θα ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα γαλαζοκίτρινα. Ο Πορτογάλος επιθετικός εξετάζει παράλληλα κι άλλες προτάσεις που έχει ενώπιον του, κάτι που κάνει ακόμη πιο περίπλοκη την κατάσταση.

Συνεχίζει να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος με τον Πορτογάλο

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ευελπιστούν ότι ο Βιέιρα θα ζυγίσει σωστά τα δεδομένα και θα επιλέξει τον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο για το οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας αλλά και για το μεγάλο δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί των πρωταθλητών. Αν ο Πορτογάλος επιλέξει τελικά τον ΑΠΟΕΛ, θα έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό την εκκρεμότητα του επιθετικού, καθώς ο χρόνος άρχισε να λειτουργεί εναντίον τους. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Πολωνία.

Το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την μεταγραφή του Βιέιρα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν πρόκειται να περιμένουν για αρκετό καιρό τον Πορτογάλο για αυτό και έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με το 29χρονο επιθετικό.

 

24sports cy