ΑΠΟΕΛ: Πρώτο φιλικό σήμερα στις 19:00 με την Άρκα Γντίνια

ΑΠΟΕΛ: Πρώτο φιλικό σήμερα στις 19:00 με την Άρκα Γντίνια

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει της Ευρώπης και της νέας χρονιάς στις εγχώριες διοργανώσεις στην Πολωνία. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες στο «Μιστράλ» και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θέλει να περάσει την φιλοσοφία του ενόψει της νέας σεζόν. Σήμερα μάλιστα υπάρχει και το πρώτο φιλικό της ομάδας κόντρα στην Άρκα Γντίνια στις 19:00.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην αποστολή, καθώς πλέον έχουν ενσωματωθεί όλοι κανονικά. Αυτό σημαίνει πως στο σημερινό φιλικό είναι πολύ πιθανό το σενάριο να δούμε δυο ξεχωριστές ενδεκάδες να αγωνίζονται ώστε να εξάγει συμπεράσματα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το σημερινό φιλικό είναι από αυτά που χαρακτηρίζουμε «φιλικό των προπονητών»

Την περασμένη σεζόν έγινε και πάλι φιλικό με την Άρκα Γντίνια το οποίο είχε τελειώσει στο 1-1. Στα φιλικά αυτά δεν μετρά το αποτέλεσμα. Όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό, είναι η αλήθεια. Η ουσία όλη του φιλικού είναι ο Μπρούνο Μπαλταζάρ να δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές σε πράγματα – τακτικές κλπ που ο ίδιος θέλει.

Έτσι το σημερινό φιλικό είναι από αυτά που χαρακτηρίζουμε «φιλικό των προπονητών». Σίγουρα ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει δυναμικά, όμως το ζητούμενο είναι να δούμε τον ΑΠΟΕΛ στα πάνω του κατά τη διάρκεια της χρονιάς και όχι τώρα.