ΑΠΟΕΛ: Πρόβλημα με Εφραίμ και Αλωνεύτη

ΑΠΟΕΛ: Πρόβλημα με Εφραίμ και Αλωνεύτη

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα απ’ την σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ με τους Εφραίμ και Αλωνεύτη να μην προπονούνται κανονικά. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» μετά την νίκη επί της ΑΕΛ και φυσικά τις απώλειες του Απόλλων βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια μιας και πλέον τα πάντα είναι στο χέρι του.

b_apoel_efraim

Ο Εφραίμ είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ακολούθησε φυσιοθεραπεία, ενώ ο Αλωνεύτης διαγνώσθηκε με μικρό κάταγμα στο δάχτυλο

Αυτό όμως σημαίνει πως η βελτίωση επιβεβλημένη καθώς με την εικόνα που εμφάνισε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι του Σαββάτου δύσκολα θα μπορέσει να φθάσει στο στόχο του.

Στη σημερινή προπόνηση ο Εφραίμ είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ακολούθησε φυσιοθεραπεία, ενώ ο Αλωνεύτης διαγνώσθηκε με μικρό κάταγμα στο δάχτυλο, ένεκα κτυπήματος στο ντέρμπι.

Από την άλλη ο Πολιάκοφ μετά από μερικές μέρες αποχής ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα και αποτελεί επιλογή για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Βέβαια η επιστροφή του μόλις σήμερα καθιστά δύσκολη την συμμετοχή του στο βασικό σχήμα για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Αναλυτικά:

Πρόβλημα στον τετρακέφαλο διεγνώσθη ο Εφραίμ που σήμερα έκανε φυσιοθεραπεία. Μικρό κάταγμα στο δάχτυλο απόρροια κτυπήματος στο παιχνίδι, διεγνώσθη στον Αλωνεύτη. Ακολούθησε φυσιοθεραπεία. Ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Polyakov.

 

24sports cy