ΑΠΟΕΛ: Ταξιδεύει με στόχο το… ταξίδι

ΑΠΟΕΛ: Ταξιδεύει με στόχο το... ταξίδι

Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα στις 10 για Γερμανία όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε ένα αγώνα που θα κρίνει πολλά όσο αφορά την συνέχεια του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ουσιαστικά ανάλογα με το αυριανό αποτέλεσμα οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούν να ξέρουν αν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση στους «32» του Europa League.

b_apotr

Ουσιαστικά ανάλογα με το αυριανό αποτέλεσμα οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούν να ξέρουν αν έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση στους «32» του Europa League

Οι μέρες που προηγήθηκαν δεν ήταν και οι καλύτερες στον τομέα της ψυχολογίας αφού το κλίμα ήταν λίγο βαρύ στον Αρχάγγελο. Ωστόσο οι περσινοί πρωταθλητές θέλουν να γυρίσουν σελίδα και γι’ αυτό αφήνουν πίσω τους όλα όσα έγιναν. Πλέον το μοναδικό τους μέλημα είναι πως να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. να κάνουν κάποιο θαύμα στην Ευρώπη και να ανακάμψουν στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Αύριο οι «γαλαζοκίτρινοι» θα βρεθούν ενώπιων μιας τεράστιας πρόκλησης μπροστά σε ένα κοινό που θεωρείται από τα καλύτερα της Ευρώπης και το έργο τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του τους Καρλάο και Βούρο που προπονήθηκαν και χθες κανονικά ωστόσο η συμμετοχή τους θα έχει δόση ρίσκου. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Μιλάνοφ αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα τραυματισμού και ο Ελλαδίτης τεχνικός θα τον στερηθεί από ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Παρόλα αυτά ιστορία αύριο θα κληθούν να γράψουν οι παρόντες. Αυτοί δηλαδή που θα ταξιδέψουν για Γερμανία σήμερα με ένα και μοναδικό στόχο, να κάνουν την Ευρώπη να παραμιλά.

Έτσι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και πάλι σε αστερισμό Champions League και έχει και πάλι την ευκαιρία να κάνει την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών θα επικεντρωθεί στο πως θα συνεχίσουν το μαγικό αυτό ταξίδι και μετά τον Δεκέμβριο.

 

24sports cy