ΑΠΟΕΛ: Ταξιδεύουν με πίστη στο θαύμα

ΑΠΟΕΛ: Ταξιδεύουν με πίστη στο θαύμα

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και οι πρωταθλητές μας ταξιδεύουν σήμερα στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσουν την Ρεάλ έχοντας πίστη στο θαύμα. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί σήμερα στην Ισπανία για να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης.

b_djdsn5ewaaavja9

Μέσα από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ που έγιναν τις τελευταίες μέρες είναι ξεκάθαρο ότι όλοι τους πιστεύουν στο θαύμα. Αυτό δείχνει σε πόσο καλή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται ενώ δείχνει και την τεράστια αυτοπεποίθηση που έχουν που είναι πάντα σημαντική σε τέτοια παιχνίδια. Βέβαια αυτή η πίστη δεν είναι από μόνη της αρκετή για να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα ειδικά μέσα στο Μπερναμπέου.

Ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Τετάρτης είναι πολύ πιθανό να περάσει εφιαλτικές στιγμές με αφόρητο pressing από την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Τετάρτης είναι πολύ πιθανό να περάσει εφιαλτικές στιγμές με αφόρητο pressing από την Βασίλισσα. Ο Γιώργος Δώνης πρέπει να βρει την κατάλληλη τακτική που θα περιορίσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις επιθετικές προσπάθειες των αστεριών της Ρεάλ. Μάλιστα σίγουρα θα δώσει εντολές στους ποδοσφαιριστές του να γίνουν απειλητικοί όταν τους δοθεί η ευκαιρία. Ένα δείγμα του πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο Ελλαδίτης είναι και το παιχνίδι στο Καμπ Νου στην πρώτη του θητεία στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων». Σε εκείνο το παιχνίδι τότε ο ΑΠΟΕΛ παραλίγο να εκμεταλλευτεί την νωθρότητα της Μπαρτσελόνα και να την σοκάρει προς το τέλος φεύγοντας με βαθμό από την Βαρκελώνη.

Ο Ζινετίν Ζιντάν και οι ποδοσφαιριστές του δεν αστειεύονται και αν θέλουν οι «γαλαζοκίτρινοι» να πετύχουν κάποιο θαύμα θα πρέπει να φτύσουν αίμα. Πάντως οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη είναι αρκετά αισιόδοξοι και σίγουρα θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να κάνουν την μεγάλη έκπληξη. Αν την καταφέρουν θα γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ αν δεν τα καταφέρουν θα έχουν άλλες 5 προσπάθειες.

 

24sports cy