Αποκοπές δρόμων λόγω έργων

Αποκοπές δρόμων λόγω έργων

anakopes

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται σήμερα το πρωί οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Ωστόσο, στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοφίνου – Λάρνακας, από την Κοφίνου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοφίνου – Λάρνακας, σε απόσταση 3 χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού , μεταξύ των ωρών 07:00 – 20:00, παρά τον Κόμβο Σιάς θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών μέρος του ερείσματος και της λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς και από Λεμεσό θα παραμένουν κλειστά και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Προτρέπονται οι οδηγοί να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας. Η αστυνομία, τέλος, συνιστά στους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Πηγή: reporter.com