Αποκοπές στο οδικό δίκτυο λόγω έργων

Αποκοπές στο οδικό δίκτυο λόγω έργων

odika

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές της αστυνομίας, στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, 2017, θα διεξάγονται ωστόσο οδικές εργασίες στην επαρχία Λάρνακας, όπως αναφέρεται πιο κάτω.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, από σήμερα Δευτέρα 27/11/2017 μέχρι την Πέμπτη 30/11/2017, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Παραλίμνι από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λάρνακα προς Παραλίμνι, σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας επίσης ανακοινώνει ότι, σήμερα Δευτέρα 27/11/2017 και αύριο Τρίτη 28/11/2017, μεταξύ των ωρών 07:30π.μ., – 15:00μ.μ, στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, παρά το ξενοδοχείο Palm Beach θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης αγωγού νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λάρνακα σε μήκος 20μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση φώτων τροχαίας.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.
Πηγή: reporter.com.cy