Αρνείται ότι τα «πήρε» ο Χριστόδουλος από τη Focus

Αρνείται ότι τα «πήρε» ο Χριστόδουλος από τη Focus
thima
Με μη παραδοχή σε όλες τις κατηγορίες εναντίον του απάντησε σήμερα ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστόδουλος Χριστοδούλου σε σχέση με τη υπόθεση της φερόμενης δωροδοκίας του με €1 εκατ. από την εταιρεία Focus. Μη παραδοχή δήλωσαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση.
Το Δικαστήριο είχε προηγουμένως απορρίψει όλες τις προδικαστικές ενστάσεις που ήγειραν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων αποφασίζοντας ουσιαστικά την συνέχιση της διαδικασίας.   Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, η κόρη του, Αθηνά Χριστοδούλου, ο πρώην σύζυγος της Ανδρέας Κιζουρίδης, ο Μιχάλης Ζολώτας και ο Μιχάλης Φόλε ως επίσης και οι εταιρείες Α. C. Christodoulou Consultants Ltd, Marfin Invesment Group – MIG (πρώηνMarfin Financial Group – MFG) και Focus MaritimeCorp. ως νομικά πρόσωπα.
Κατηγορούμενοι στην υπόθεση ήταν επίσης ο Κυριάκος Μάγειρας, για τον οποίον το Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την μη έκδοση του στην Κύπρο, ως επίσης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος απεβίωσε. Σημειώνεται ότι η  Αθηνά Χριστοδούλου και ο Ανδρέας Κιζουρίδης δεν ήγειραν οποιαδήποτε προδικαστικά ζητήματα και ήδη απάντησαν με μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.
Πηγή: reporter.com.cy